Archives
Ratings
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...
De ce mi-am luat masina mica dom’le??!!! Drumurile in Romania arata mai rau decat cele din Bosnia dupa ce s-au hotarat natiunile civilizate sa aduca pace si integrare. Dorel, tipul din reclama de la Unirea a ajuns o icoana a muncitorului roman.

Nu crezi??!! Da si tu o raita pe vreo strada care a fost sparta pentru lucrari. Ai vreo 5 “mesteri” care stau pe marginea unei gropi si se uita la “Dorel” cum sapa, din cand in cand explicandu-i cum trebuie sa tina lopata pentru o mai mare eficienta. Daca cumva s-a intamplat nenorocirea sa se sature Dorel de treaba, sa isi bage picioarele si sa plece la cules de capsuni, am incurcat-o. Echipa de lucru nu mai e intreaga si tre’ sa astepti pana cand se gaseste alt Dorel dornic sa invete meserie care sa intregeasca echipa.
Asa se intampla in frumosul nostru oras numit Timisoara. Se pun baietii si inchid o artera. De exemplu, recent a fost inchis unul din sensuri de pe podul din Calea Sagului. De cateva saptamani s-a inchis, iar eu de fiecare data cand trec pe acolo ma uit cu speranta in suflet, poate o fi cineva care sa fi pus mana sa fi inceput macar o banda. Dar in fiecare zi sperantele mele se izbesc dezolant de gropi care ma fac sa ma gandesc serios: ce job pot gasi ca sa imi permit sa merg cu elicopterul ?!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...

9 Responses to “Dorel, icoana nationala”

 • yorick says:

  Asta nu e tot… Tu ai fost in State, asa ca nu stii. Inainte sa sparga drumul acum, tocmai il pusesera la loc timp de 2-3 sapt. Lucrasera la drumul ala timp de inca alte vreo 4 luni inainte… Super planificare prin urmare.

  Apropo de State, nu ne-ai zis de ce ai pierdut avionu :d

 • gurde says:

  Cunosc problema. Si eu sunt satul. Eu as sugera sa-i scoata pe cei din penitenciar, asa cum au facut si in cazul trotuarelor. Munces mult in timp scurt, pe langa asta sunt si ieftini. Daca nu stiai multe trotuare au fost ridicate de catre detinuti, urmand ca ele sa fie refacute de angajatii de la drumuri.

 • Teo says:

  Dar sefii lui Dorel merg cu avionu :) am inteles ca ei nu pierd avionu:D tu de ce ai pierdut avionu?:P

 • warlock says:

  Renunt la avion … ma plimb cu elicopterul de acuma :P

 • sb says:

  Mariusino, explicatia e simpla. Dorel contribuie la lupta impotriva incalzirii globale. Daca munceste doar el inseamna ca o sa circule mai putine masini pe strada respectiva si in plus, temperatura o sa fie scazuta pentru ca transpira doar Dorel. Dar sa stii ca strazile sunt proaste mai peste tot, poate mai putin in Utah.

 • warlock says:

  @sb Bine ca venishti tu cu Utah-ul acuma … de San Diego nu tzi-e dor??!! Hai ca plange echipa de romanasi de acolo, ca si-au pierdut cel mai talentat jucator :)

 • Teo says:

  deci s-a intors in tara cu avionul pe care l-ai pierdut tu, nu ?:))

 • Paleu Calin Dan says:

  O intrebare , am auzit ca ai pierdut un avion :) , cum ai reusit , la pariuri sau ti-l-ai schimbat ca un boeing editia noua ;) .

 • Kris says:

  Stii care-i faza tare? La un moment dat, acelasi Dorel spargea de zor cu un ciocan asfaltul…

Leave a Reply

?>